Mitt “wrapping room”

by jennie 2 Comments

Idag när lilla bebisen sov ett längre pass på dagen passade jag på att röja i vårt extra rum och göra plats för julklappsinslagning. Så länge bebisen är så liten att hon inte behöver ett eget rum har vi ett rum över i huset. Det används främst till förvaring och faktiskt till och med några ouppackade lådor trots att vi flyttade hit för nästan två år sen. Men så här i jultider förvandlas en del av rummet till mitt lilla “wrapping room”.

Det är helt enkelt ett långt bord som jag har röjt för att få plats för julklappsinslagning. Jag passade även på att gå igenom mina gömmor och ta fram allt som jag vill använda till årets julklappar; papper, snören, etiketter och så vidare.

IMG_9178

 

Jag la allt i kartonger så att jag får en överblick över vad jag har. Men också för att jag lätt ska kunna stuva undan ifall jag behöver bordet till något annat pyssel.

IMG_9169

 

I en av lådorna har jag pynt att dekorera paket med, och en annan etiketter.

IMG_9173

 

I den stora lådan ligger alla mina julsnören. Jag insåg dock att jag har mest röda snören och band så jag får nog komplettera lite där.

IMG_9171

 

Så här ser årets julpapper ut, inköpta på Åhléns. Väldigt traditionella men jag är nöjd med både utseendet och kvaliteten.

IMG_9170

 

Åh vad det kliar i fingrarna att börja slå in paket nu, förhoppningsvis får jag lite tid till det imorgon!

Comments ( 2 )

  1. ReplyMartina - Jultiden.blogg.se
    Så fint och praktiskt! Önskar också att vi hade ett rum över där jag skulle kunna ha allt framme :)
    • Replyjennie
      Ja, det är lyxigt, får njuta så länge det varar :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.