Topp tre bästa jullåtar

by jennie 0 Comments

Jag har en förkärlek för glättiga schlagerinspirerade julsånger. Sådana som gör mig glad och julig i hela kroppen. Visst tycker jag det är mysigt att lyssna på en vacker inspelning av Jul, jul när jag smuttar på min glögg, men de flesta svenska julsånger har jag tröttnat lite på (kan bero på att jag har sjungit mycket i kör så de flesta sådana sånger har jag sjungit allt för många gånger).

Det här är mina topp tre bästa jullåtar som ger mig maximal julstämning:

Elton John: Step into Christmas

Matthew West: Come on, Christmas

Celine Dion: I met an Angel (on Christmas Day)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.