Jul i vardagsrummet

by jennie 0 Comments

Även i vardagsrummet är det nu jul på allvar, även om granen inte är på plats än. I fönstret har jag ställt en Amaryllis. Det är första gången jag har en sådan så jag vet inte riktigt hur jag ska sköta den så att den slår ut lagom till jul. Men det gör mig inte så mycket, tycker den är väldigt fin som den är. Den fina ängel köpte jag för många år sedan i Tyskland.

IMG_9278

 

På bordet står en söt bock som jag köpte på IKEA i år tillsammans med ett blockljus med lite mossa.

IMG_9280

 

På matsalsbordet ligger den fina duken från Indiska, enligt tips från Emma. Lite skrynklig ser jag på bilden, det hade jag inte sett i verkligheten 🙂 Ljusstaken är från IKEA och ljusmanschetterna från Hornbach.

IMG_9281

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.