Tredje advent på Skansen

by jennie 2 Comments

Idag har vi varit på Skansen hela familjen. Fokus var egentligen på djuren för det tycker treåringen är så kul. Och hon var väldigt nöjd över att se älgar, vargar och framförallt ugglor som hon av någon anledning är väldigt fascinerad av.

Men jag ville ju så klart gå ett varv på julmarknaden också. Tyvärr är vädret väldigt grått och trist här i Stockholm vilket sänkte julstämningen en del.

image

Shoppade gjorde jag faktiskt inget. Det är rätt lätt att få en överblick av marknaden för över varje stånd sitter en stor skylt där det står vad de säljer. Jag siktade helt enkelt in mig på julpynt och hantverk för det är det jag tycker är roligast. Men de hade inget som jag kände att jag behövde.

Men vi köpte i alla fall varsin glögg och lussebulle i ett av stånden och stod ett tag i snålblåsten och myste.

image

Här är jag, två halvvarma glögg och barnvagnen 🙂

image

Ett inslag som jag personligen uppskattar mycket är att lite här och var stöter man på små körer som sjunger julsånger. Jag har själv sjungit mycket i kör och det ger mig verkligen maximal julstämning.

image

Comments ( 2 )

  1. ReplyJohanna
    Tråkigt med vädret, men ändå kul att få gå på marknaden. Jag skulle också vilja gå där i år men kommer nog inte hinna. :(
    • Replyjennie
      Det var flera år sen jag var där sist. Hade det inte varit för att vi kombinerade det med atr dottern fick titta på djuren hade jag nog inte tyckt att det var så värt. I alla fall inte i det här vädret.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.