Lyxig dag

by jennie 2 Comments

Idag har jag och bebisen varit inne i Stockholm och träffat min syster med bebis. Sådana här dagar när man är mammaledig, alla julklappar är inhandlade och inslagna och man bara kan slappa och njuta av julstämningen känns oerhört lyxiga.

Vi hann med två tomtelattar, lite shopping och en tur förbi NKs skyltfönster. Jag tyckte att det var väldigt fint och väl genomfört i år. En rolig sak är också att tomtarna säljs till förmån för Läkare utan gränser efter jul. Den lilla tomten med glasögon hade jag lätt kunnat tänka mig hemma hos mig 🙂

image

image

image

image

image

image

Comments ( 2 )

  1. ReplyJessica
    Årets skyltning på NK verkar vara superbra, alla jag hört som sett den har varit nöjda. SKönt förresten att bara kunna gå runt och njuta av julen när allt annat är klart!
    • Replyjennie
      Ja, väldigt skönt, är nog första året jag är färdig så här tidigt.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.