Julkänsla på födelsedagen

by jennie 4 Comments

Igår var det min födelsedag. Jag blev väldigt fint firad av min familj med god mat och fina presenter. Min fyraåring hade valt ut ett kompishalsband som hon och min mamma köpte till mig. Ni vet ett sånt där med två halsband i ett där man ska ha varsitt. Det var väl delvis för att hon tyckte det var så fint, men säkert framförallt för att hon ville ha det ena. Men åh vad mysigt att se sin dotter så nöjd och stolt över sin fina present. Det här blänkande, kitschiga nallehalsbandet kommer jag att bära med stolthet!

image

 

Jag fick också saker till långa varma bad i badkaret, en riktigt höstig present vilket känns helt rätt nu. Jag ska nog inviga badkaret för hösten ikväll, äntligen har vi lite regnrusk här. Och den här fantastiska vasen Äng från Klong. Jättefint att ställa små blommor från trädgården i eller några snittblommor. Gallret gör att blommorna fördelar sig fint utan att de är så många.

image

 

Men det jag egentligen tänkte berätta om här var att jag fick den här julstjärnan av Georg Jensen som stod högt upp på min önskelista.

image

Har inte bestämt mig för var jag ska ha den än. Man kan ha den som toppstjärna i granen eller hänga i ett band, jag lutar nog åt det senare. Fortsättning följer med andra ord. Men vilken bra födelsedag med till och med lite julkänsla.

Comments ( 4 )

 1. ReplyAndrea
  Grattis på födelsedagen!! Och vilken fin stjärna, den skulle jag gärna haft själv :)
  • Replyjennie
   Tack så mycket, ja visst är den fin, hoppas att jag hittar ett riktigt passande ställa att hänga den på.
 2. ReplyMaries strålande jul
  Grattis i efterskott!
  • Replyjennie
   Tack!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.