Papperspyssel med pepparkaksformar

by jennie 2 Comments

Mina pepparkaksformar har kommit och de är precis så fina som jag hade hoppats. Till och med jag tycker att det är lite för tidigt för att börja baka pepparkakor än men eftersom jag ville prova de nya formarna fick det bli lite papperspyssel så länge.

Jag använde formarna för att rita ut figurer som jag klippte ut. Granar, löv och blommor blev det. En del av dem dekorerade dottern med paljetter och glitterlim. Lite väl mycket glitterlim som ni ser men kul att hon är så entusiastiskt.

image

Min tanke är att göra fler granar och blad under hösten och sen sätta dem på paket och julkort. Särskilt julkort till släktingar tycker jag är mysigt om de är hemmapysslade med barnen. Och dottern tycker det är så kul när vi skickar saker hon har gjort.

Sen sparar jag nog några löv och sätter på paket utan paljetter också 🙂

Comments ( 2 )

  1. ReplyAnnie
    Vad kul att kunna dela julpysslet med barnen:)) Blir jättefint!!
    • Replyjennie
      Tack, ja jag tycker att det är så mysigt att pyssla ihop med barnen och ett sätt för mig att sprida min julkärlek :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.