Söt present till liten

by jennie 4 Comments

Vår minsta fyller snart ett år och då ska hon få en egen pekbok. Jag har gjort sådana till de flesta barn i min närhet och det har blivit uppskattade presenter alla gånger. Kanske ett tips till någon som letar julklapp till en liten? Kul att bläddra i med en ettåring men också ett kul minne att ha kvar.

IMG_9930

 

Boken har 17 sidor med en stor bild och lite text på varje sida. Sidorna är tjocka som en vanlig pekbok. Jag har valt att göra det till en pekbok med hennes nära och kära. Storasyster figurerar mycket i boken, men så är hon också mycket populär hos lillasyster.

IMG_9926

 

Jag har beställt boken från Lookibooki och varit nöjd med kvaliteten varje gång. Se bara till att ha tillräckligt hög kvalitet på bilderna annars blir det inte så snyggt, men du får en varning i så fall. Ett annat tips är att först välja ut bilder och beskära dem i ett annat verktyg innan du laddar upp dem, det tycker jag går smidigare.

Comments ( 4 )

 1. ReplyEmma
  Åh, vilken rolig o personlig gåva! Den måste jag prova någon gång! Synd bara att vi inte har så många bebisar i bekantskapskretsen längre... :)
 2. ReplyJessica
  Åh! PRECIS vad jag är ute efter. Vi har släkt så långt bort och nu börjar lilla knodden hänga med och veta vad olika saker är osv. så jag hade tänkt göra en egen - men det här var ju roligare och som du sa: kan sparas! Tack för supertipset!
  • Replyjennie
   Vad kul att jag kan komma med ett passande tips :)
 3. ReplyMaries strålande jul
  Vilken bra present, sparar tipset😊

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.