Överdrivet pysselshoppande

by jennie 2 Comments

Som ett säkert jultecken kom min reabeställning från Panduro i fredags. Kunde snabbt konstatera att jag nog hade gått lite väl crazy i mitt shoppande för jag var nära att inte få med mig kartongen på cykeln.

image

Men glädjen var stor hos både dottern och mig när vi öppnade paketet och såg alla fina fynd. Uteslutande julpyssel. Tidigare har jag varit rätt skeptisk mot färdiga pysselkit som Panduro säljer, jag har tyckt att det kväver kreativiteten lite. Men nu har jag insett att om man köper dessa kit på rean får man väldigt mycket material för pengarna. Sen behöver man ju inte använda allt som det är tänkt. Barn tillför ju kreativitet överallt så den biten löser sig när man pysslar med barn.

Roligast var nog det här kittet. Det innehåller 10 fina dubbla kort med kuvert och massa snygga saker att sätta på. Det kändes mycket prisvärt.

image

Dottern gick loss på glittriga stjärnor och diamanter. Själv gjorde jag det här kortet som kan bli sött att skicka till ett barn i min närhet i advent.

image

Sen gjorde vi även den här snögubben lite mer by the book. Men den blev väldigt söt tycker jag och dottern har lekt med den hela helgen så det må vara hänt.

image

Comments ( 2 )

  1. ReplyAnnie
    Jag brukar också köpa de där kitten för det material man får för pengarna. I affären är det inte värt det, men med rean...oj, vilka besparingar man gör:))) Ha det så kul med allt! Jag är mycket sugen på att göra en andra beställning....usch och fy på mig själv haha!
  2. ReplyDenise - Min Glittriga Jul
    Åh jösses, det va då inget dåligt paket, haha :D så kul!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.