Halmbocksfamilj

by jennie 4 Comments

Jag har blivit mer och mer förtjust i julpynt i halm, jag har bland annat de här söta stjärnorna i granen.

IMG_9399

 

Jag skulle så gärna vilja ha en toppstjärna i halm men har inte hittat någon som jag tycker är maximalt snygg. Jag misstänker att det har att göra med att halm inte är så inne, just nu är det mest mässing och vitt som gäller. Hur snyggt det än kan se ut på bilder och hos andra så känner jag inte att det är min grej.

Men i somras när vi var hos min svärmor fick vi med oss den här underbara familjen julbockar hem. Den stora är rejäl, någon dryg meter hög och de är så fint gjorda alla tre och i fint skick trots att de troligtvis är rätt gamla.

IMG_9937

 

Jag har för övrigt inte tagit fram dem än utan jag tog bara upp dem för att fotografera. Nu har de fått flytta in i förrådet igen ett litet tag.

Comments ( 4 )

 1. Replykattis
  Julbockarna i halm är såååå fina :)
  • Replyjennie
   Eller hur, längtar tills jag får ta fram dem igen.
 2. ReplyMaries strålande jul
  Jättefina halmbockar, vi har också halmsaker, även om det inte är modernt så ger det julstämning.
  • Replyjennie
   Visst gör det, jag är mycket för det traditionella.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.