Välkommet mörker och julklappstips

by jennie 1 Comment

Idag har jag haft en hektisk dag på jobbet och dator som kraschade mitt i allt. Gick från jobbet helt slut i huvudet men blev genast på bättre humör när jag upptäckte att det för första gången var så pass mörkt ute att jag behövde tända cykellyset. Vilket härligt hösttecken. Cyklade hem med ett leende på läpparna. Sen när jag kom hem åt jag satsumas tillsammans med mina små gosungar, kan det bli bättre?

Nu sover barnen och jag har julpysslat lite men sen tog energin (och ögonen, har beställt nya glasögon som inte har kommit än) slut. Nu har jag sjunkit ner i soffan med mina två favoriter, telefonen och min popcornskål.

image

Den rekommenderas varmt om ni inte redan har en sådan. Den gör supergoda popcorn i micron. Kanske något att köpa till någon i julklapp? Perfekt till någon som älskar popcorn men har läst larmrapporter om vanliga micropop 🙂

Finns att köpa tex här.

image

Comment ( 1 )

  1. Replykattis
    Vad roligt att höra att det inte bara är jag som blir glad av "mörkret " Älskar det :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.