Motvillig försäljning av Juleskum

by jennie 6 Comments

På väg hem från AW gick jag in på Pressbyrån för att köpa lite snacks till tunnelbaneresan hem. Väl inne fick jag syn på Juleskum och tog så klart en påse. Jag är egentligen inte så förtjust i Juleskum men julälskaren i mig kände ju att jag behövde uppmuntra att de redan tagit i något juligt med ett köp. Han i kassa var dock skeptisk. Nog för att vi redan har tagit in det men du behöver väl inte köpa än sa han. Jag förklarade att han pratade med fel person, att jag älskar julen. Det gjorde han också försäkrade han, men inte än. Ju tidigare desto bättre svarade jag och gick. På tal om att bli ifrågasätt i sin julpassion. Skönt att jag har er att dela med mig till när jag sitter på tunnelbanan och smaskar på tomtar 🙂

image

Comments ( 6 )

 1. Replykattis
  Så gott med julskum! :D Orginalet är godast :)
 2. ReplyJennie
  Nu hade de bara originalet, annars hade jag väl köpt en av varje :)
 3. ReplyAnnie
  Alltså, nog för att andra inte gillar våran jul-längtan, men att medvetet försöka stoppa någon från att köpa en julgrej i den 'egna' butiken.... det var nog det värsta jag hört:) Och att den personen gillar julen tror jag inte ett skvatt på! Helt idiotiskt...man kan bara skaka på huvudet åt de stackars 'vanliga' människorna:)
  • Replyjennie
   Bra att jag har er att skaka på huvudet tillsammans med :)
 4. ReplyCharlie CS- Kulturtant som älskar julen!
  Hmm, dåligt av honom att ifrågasätta att du köper något som bidrar till hans lön!
  • Replyjennie
   Ja, var nog inte direkt han som ägde butiken :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.