Blossa 2015 provad

by jennie 1 Comment

Idag efter en tuff dag på jobbet fick jag ett väldigt trevligt sms, glöggen jag hade beställt fanns att hämta på Systembolaget. Självklart åkte jag förbi på vägen hem och kom hem med dessa: Blossa 2015 Earl Grey och Blossa 1895.

IMG_0113

 

Först ut att bli provsmakad var Earl Grey, dels för att det kändes mest spännande och dels för att den inte känns riktigt lika julig, lite mer ok så här på hösten. Jag har inte plockat fram glöggmuggarna än men det funkade ju bra i svärmors gamla mockakoppar.

IMG_0132

 

Jag älskar glögg så lyckan var stor när jag tog första klunken. Doften är som mild glögg, kan inte direkt känna några toner av te. Men efter några klunkar får jag nog ändå säga att det här inte är någon ny favorit. Jag kommer att dricka av den några gånger till men jag kommer nog inte att köpa några fler flaskor.

Comment ( 1 )

  1. ReplyVictorias Jul
    Muggen matchade ju flaskan :) Tråkigt att du inte gillade glöggen så mycket

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.