Födelsedags-stjärnan

by jennie 2 Comments

Den fantastiska julstjärnan från Georg Jensen som jag fick i födelsedagspresent har fått en fin plats i vardagsrumsfönstret. Den är precis så vacker som jag hade föreställt mig och det glittrar fint i den från alla julljus som reflekteras.

IMG_0453

 

Comments ( 2 )

  1. ReplyAndrea
    Nej så fin! Vill ha!!! Jag har förresten stolen i bakgrunden ;)
  2. ReplyAmmies Julblogg
    Vad fin stjärnan var, har en mindre lite liknande som jag bara älskar! Svar: Tack :) Jag har först slagit in med vanligt vitt ritpapper (kan behövas flera lager så det inte syns igenom). Gjorde lite hål i svart papper med en hålslag och använde "konfettin" som ögon, mun och knappar, klippte till hatt, armar och skylt i svart papper och morot i orange och limmade sen på delarna. Gjorde några varianter förra året då jag tog rött satinband som halsduk runt paketet men nu fick det vara då paketet var så litet men tog ett snöre och knöt runt paketet så förskolan kan hänga upp den i sin kalender iallafall.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.