Nyponkrans

by jennie 0 Comments

Mitt första julpyssel för i år var små rönnbärskransar. Jag tänkte då att jag skulle testa att göra även större kransar men med nypon. Min omtänksamma mamma som snappat upp detta tog med sig en påse nypon från en promenad ute i stugan tidigare i höst.

2016-10-02-21-32-28

 

Det var inte helt enkelt att trä upp nyponen på ståltråden. Jag använde en nål för att spetsa nyponen med men de var hårda och vissa fick jag kasta, tror det berodde lite på hur mogna de var.

img_1255

 

Men jag lyckades i fall fall få på tillräckligt många och reslutatet blev bra. Jag ser fram emot att hänga upp den i ett fönster, kanske i uterummet, i advent. Eftersom jag har lärt mig från rönnbären att dom krymper avslutade jag inte kransen helt utan kan göra den lite mindre om ett tag när nyponen torkat ihop mer.

img_1241

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.