Mobil inslagningsstation

Tidigare år har jag haft det så lyxigt att jag har kunnat ha ett eget rum för paketinslagning. I januari gjorde vi iordning vårt extrarum till ett barnrum istället och i all hast packade jag ner alla mina fina inslagningssaker i påsar. I januari är jag alltid lite juldeppig och har svårt att motivera mig att packa ner saker ordentligt, det känns som att det aldrig mer kommer att bli jul. Mycket kortsiktigt men faktum är att det nog blir bättre att styra upp ordentligt när det väl är dags och jag har massa ny julenergi.

Igår var jag sugen på att slå in årets första julklapp men möttes av två fulla papperspåsar med blandade snören, etiketter, klistermärken osv. Inte kul eller inspirerande alls. Som min kloka dotter brukar säga om de snygga leklådor eller påsar jag lägger henns leksaker i, dom måste vara stora nog för att man ska kunna “swipa runt”. Letar man efter en blå legobit måste man ha en stor botten så att man kan rota runt och se vad som finns. Jag insåg att jag hade samma problem här, det var omöjligt att få en överblick av vad jag hade.

Eftersom allt inte kan stå framme tog jag två låga men stora H&M-kartonger och fyllde med alla mina fina saker, det ger en bra överblick men är lätt att ta undan. Mest för att inte tjejerna ska använda mammas fina saker 🙂

I den ena lådan är det mest olika snören och band men även stansar, tejp och sax.

Innuti lådan har jag ställt en skokartong med blandade etiketter.

I den andra lådan har jag alla möjliga snygga saker att sätta på paketen, klistermärken, kulor, egengjort pynt osv.

Pappren har jag i en byrålåda.

Inte lika bra som ett eget rum, men det här blir bra nog och nu är det bara att sätta igång, älskar att slå in julklappar!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.