Status adventskalendrarna

by jennie 0 Comments

Mitt ursprungliga mål var att vara klar med adventskalendrarna första november. Sen ändrade jag till att bli klar denna helg. Dom är fortfarande inte klara men på mycket god väg och det är ok, jag är ju inte stressad egentligen.

Jag tycker att det är rätt kul att tänka ut saker att ge bort. Utöver det jag har skrivit om tidigare har jag nu köpt en del My little Pony-saker på Tradera och billiga assessorer från H&M. Dessutom köpte jag faktiskt en färdig lego-adventskalender och delade upp. Eftersom jag gör tre kalendrar passade det bra att dela på den. 

Jag har sen tidigare köpt färdiga pysselkit från Panduros rea och det gick riktigt bra att dela upp faktiskt. En förpackning innehåller ofta 3-4 liknande pyssel. Delar man dessutom på olika barn blir det ju inte ens tjatigt. Dessutom innehåller dom bra beskrivningar som går enkelt att klippa isär. Det enda som inte går att dela upp är pensel och lim, men sådant har vi ändå mycket av hemma.

Att slå in alla 72 paket tycker jag dock blir väl långtråkigt även för mig så i år har jag köpt färdiga kit. Jag har blandat mellan tre olika, det ser rätt härligt ut med mixen tycker jag.

Här är alla tre uppradade. Vissa presenter är för stora så dom ska jag slå in nu ikväll. Den stora påsen är bara för förvaring mellan inslagningstillfällena eftersom jag måste gömma undan det från barnen.

Ett litet tips:

Just nu har Lagerhaus rea på äldre julsaker så igår köpte jag två kit för 15 kr styck. Perfekt så är jag redo för nästa år också 🙂

Köpte lite extra klistermärken från Tiger också.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>