Nya julgardiner

by jennie 0 Comments

När jag fick en VAB-dag tog jag äntligen tag i mitt tråkigaste julpyssel – att sy julgardiner. Fast inte så mycket sy egentligen, jag sydde bara fast ett band längst upp för att kunna trä upp gardinen på stången, själva längden var färdigsydd. Tyget heter Greta och kommer från Linea.

img_1500

 

Det blev en massa strykande dock.

img_1506

 

Jag använde snabbfållband från IKEA för att lägga upp längst ner.

img_1508

 

Nu ser jag fram emot att få hänga upp dem och se hur mysigt och juligt det blir.

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.