Mera bebisjulkläder

by jennie 1 Comment

Nu har jag två till julplagg till lilla bebisen.

IMG_9041

Pepparkaksbodyn är ytterligare ett Tradera-fynd. Eller fynd och fynd, jag fick betala lika mycket som nypris. Men bodyn var ny och kom hemskickad till brevlådan vilket ju är mycket smidigt när man är hemma med en bebis. Dessutom tyckte jag att den var himla söt så jag är väldigt nöjd med köpet.

Den superfina klänningen har jag fått från Emma, den kommer bli jättesöt på bebisen i jul. Tack igen!

Comment ( 1 )

  1. ReplyEmma
    Kul att du gillade den och att den kommer till användning! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.