Extra pysseltimme

by jennie 12 Comments

Igår när vi fick en hel timme extra passade jag på att julpyssla lite. Båda döttrarna sov samtidigt i en hel timme och jag hann pyssla några små kransar som jag tänkter använda till att pynta paket med.

IMG_9042

Varje krans är gjord av en risgirlang och en bladgirlang med ett enkelt rött band virat runt. Jag har tänkt att jag ska hänga dem i paketsnöret, eller kanske knyta en kring en flaska glögg att ge bort i advent.

IMG_9043

 

Risgirlangen är från Panduros rea. Bladgirlangen hade jag sedan innan och är inköpt på Tradera förra året. Snöret är vanligt presentsnöre från IKEA men som jag har delat för att det ska bli smalare. Sen bara tvinnade jag girlangerna runt varandra till en krans och satte dit snöret. Jättesnabbt gjort men kommer verkligen piffa till några paket tror jag.

IMG_9045

 

Nu var det bara det där med att köpa julklappar så att jag har något att slå in…

Comments ( 12 )

 1. ReplyAmmies Julblogg
  Vad fint, älskar att pynta mina paket på olika sätt och alltid kul med nya idéer.
  • Replyjennie
   Tack, det gillar jag också. Ofta blir det köpta grejer med egenpysslade känns ju snäppet roligare.
 2. ReplyLuna
  Vilken härlig pysselide :) Det måste jag verkligen göra ^^ Tack för inspirationen.
  • Replyjennie
   Tack, kul att du blev inspirerad!
 3. ReplyDenise - Min Glittriga Jul
  ÄLSKAR din idé att göra små kransar att ha på sina klappar! Jag har en girlang med blad och smalt rött snöre, så om jag får, kanske jag får låna din idé :))
  • Replyjennie
   Kul, självklart bara att låna på!
 4. ReplyDejan JUL
  Kul grej :)
  • Replyjennie
   Tack :)
 5. ReplyHelene - Helenes underbara jul
  Gud va fina, dessa tyckte jag verkligen om. Vilken bra idé! Den kanske jag lånar men länkar i så fall givetvis tillbaka till dig. Kram
  • Replyjennie
   Tack, självklart är det bara att låna idén, kul när man kan inspirera varandra.
 6. Replyjohanna
  Vad fint det blev :)
  • Replyjennie
   Tack :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.