Paketkalendern inslagen

by jennie 4 Comments

Nu har jag äntligen fått inviga mitt “wrapping room” och har slagit in paketen till årets kalender. Hade först tänkt göra alla paket likadan men insåg att jag skulle få tråkslag om jag skulle slå in 24 likadana paket. Dessutom såg jag det som ett bra tillfälle att prova årets papper ihop med olika snören för att se vilka som blir mina favoritkombinationer i år. Hittade flera bra kandidater. Gillar till exempel det bruna pappret med vita stjärnor i kombination med vitt garn väldigt mycket, som på paket nr 22.

IMG_9188

Det blir dock ingen ambitiös upphängning utan jag lägger dem nog bara i ett av fönstren i vardagsrummet. Det ser ju så festligt ut med paket i alla fall. Den enda nackdelen är att det blir färre och färre paket och därför mindre snyggt ju närmre jul vi kommer 🙂

 

Comments ( 4 )

 1. ReplyMartina - Jultiden.blogg.se
  Så fint med hemmagjord klappkalender, och snyggt val av presentpapper :)
  • Replyjennie
   Tack så mycket!
 2. ReplyDenise - Min Glittriga Jul
  Jätte fina små paket :)
  • Replyjennie
   Tack!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.