Julkulan är klar

by jennie 0 Comments

Som jag skrev om tidigare målade jag en julkula till min äldsta dotters första jul. Självklart ska lilla tjejen också få en egen så detta har jag sysslat med av och till under december och nu är den klar. Det är egentligen inte särskilt svårt men tar tid eftersom man måste låta färgen torka innan man kan hålla på den och måla vidare. Så jag har tagit en färg i taget och successivt fyllt på med mönstret. Olika stora prickar fick jag helt enkelt genom att doppa penseln olika mycket i färgen. Hjärtanen ser knepiga ut men är inte alls det, jag har bara gjort ett V och så ger det känslan av ett hjärta. Så här blev lillasysters kula.

IMG_9452

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.