Underbar Glögg 1895

Härom dagen hämtade jag hem ett paket med årets glöggnyheter från Blossa, 2015 och 1895.

image

Idag kunde jag inte hålla mig längre utan var tvungen att prova 1895 också. Åh vad gott! När jag öppnade flaskan slog den där välbekanta doften av adventsmys mot mig. Och den var precis lika god som den luktade. Det enda som saknades var mandlar och pepparkakor. Nu känner jag att uppladdningen för advent 2015 officiellt är invigd. Frågan är om jag ska hålla mig lite innan jag dricker mer, alternativt se om det går att beställa en flaska till.

image

Comment ( 1 )

  1. ReplyAnette - En fin jul
    Jag var lite sen med min beställning men ser verkligen fram emot att testa båda Blossas nyheter :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.